Contact

hebben wij een match?

Ik help mensen die bereid zijn doelen te stellen. Voor zichzelf, of een team. Ervaar jij stagnatie bij het halen van je doelen? Ik kijk tijdens ons eerste gesprek of wij een match zijn. Vanuit daar gaan we verder, of niet...

Ik realiseer het behalen van doelstellingen voor:

Start-ups en ZZP'ers
Gevestigde bedrijven
(sales)Teams
Afdelingen binnen de zorg
Management Teams
Raad van bestuur/commissarissen

wat verwacht ik van jou of je team?

Gaan we met elkaar aan de slag? Dan verwacht ik het volgende:

afspraken nakomen

uit je comfortzone

transparantie

Waar kan ik jou bij helpen?

“Jouw brein heeft commitment op comfort”

Iedereen heeft de volgende anekdote al een keer meegemaakt:
“Je maakt je klaar om naar bed te gaan. Je hebt je sportkleding al klaargelegd om morgenochtend de sportschool af te breken. Er mogen wel wat kilootjes af. Vanaf morgen ga je ein-de-lijk gezonder leven… De wekker leest 06:30. Het is vroeg, koud en tot overmaat van ramp hoor je vanuit je bed al dat het pijpenstelen regent. “Misschien toch morgen maar beginnen”.
Als performance expert help ik jou het gesprek met jezelf te winnen. Het verschil tussen zou moeten en moeten achterhalen. Zo doorbreek jij je onwerkbare patronen, leer je beter reflecteren en stijgt je integriteit.

Op welk speelveld wil jij verbeteren?

Speelveld!? Ja, jouw leven bestaat uit een heleboel verschillende speelvelden. Werk, vrije tijd, relaties, je kids, gezondheid. Hoe ziet dat er nu uit? Wat is je positie A en wie moet jij zijn om positie B te bereiken.
Door samen kritisch naar je doelen te kijken gaan we alles meetbaar maken. We stellen heldere subdoelen op die jij kunt en moet halen. Als je er maar juiste effort in steekt.
Door samen kritisch naar je doelen te kijken gaan we alles meetbaar maken. We stellen heldere subdoelen op die jij kunt en moet halen. Als je er maar juiste effort in steekt.
Dat kan alleen als jij integer bent, eerlijk durft te zijn naar jezelf en een drive hebt om te winnen!

Speel jij het spel om te winnen, of om niet te verliezen?
Winnen begint hier

Ben jij klaar om goudeerlijk naar jezelf te zijn? Eindelijk je beoogde doelen te halen en durf jij een commitment te leggen op resultaat? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend gesprek. Is het een match? Dan ga ik graag met je aan de slag!
© Copyright Nico Hanhart 2024