Contact

Het doel van het proces

Het doel van het proces. De dode rat op tafel leggen. Waar lieg jij tegen jezelf? Waar probeer je de realiteit mooier te maken dan deze is?
Daar ga ik naar opzoek voor je. De realiteit liegt niet. Wij mensen liegen om de realiteit er beter uit te laten zien. Het is mijn werk om dat met jou, of je team te doorbreken.
Ik stel je scherpe vragen, probeer je soms te overvallen en ga op zoek naar een doorbraak. Deze doorbraak is nodig om onwerkbare patronen te breken.
Wie moet jij zijn, om je resultaten te halen?

De stappen in ons traject

In kaart brengen: 
Positie A

We starten altijd met het in kaart brengen van positie A. Dat is de realiteit van dit moment. We kijken samen naar feiten en meetbare indicatoren die laten zien waar jij of je team nu staat.

Dit is de belangrijkste stap in het proces.

Wil ik jou de juiste weg wijzen van positie A naar positie B? Dat moet ik precies weten waar je bent. Tot op het niveau van je straat en huisnummer. Alleen zo kan ik je de weg naar positie B wijzen. Het behalen van de beoogde resultaten voor jou of je team.

Welke kernacties zijn 
nodig?

We kijken samen welke acties nodig zijn om positie B. We kijken naar kernacties. Dat zijn acties die jouw of je team daadwerkelijk dichter bij je doelen gaan brengen.

Met kernacties maak je impact.

Dit is het werk dat jij of je team moet doen tussen onze coachingsafspraken. We spreken elkaar 1 uur per week. De overige 167 uur in de week zijn voor jou. Wat kun jij nog meer doen in deze tijd om het maximale resultaat te halen?

Het doel bereiken: 
Positie B

Ook hier wordt veel aandacht aan besteed. Wat is jouw positie B? De doelstellingen voor jou of je team moeten glashelder zijn. Wanneer je doelstelling helder is dan creëert dit vooruitgang.

Het stellen van goede doelen is lastig. Daarnaast is het ook voor veel mensen niet leuk. Daarom wordt er snel wat opgeschreven, wat uiteindelijk niet behaald wordt.

Wat je ook wil bereiken. Positie B is altijd meetbaar. Ook bij zachte doelen creëren we waar nodig meetbare sub-doelen.

Behaal je doelen, Boek resultaat op basis van:

Gelijkwaardigheid

Niemand is meer dan een ander. We bespreken soms stekende onderwerpen. Gelukkig hoef je niet alleen te zenden, maar vertel ik ook lastige punten uit mijn eigen leven.

Integriteit

Wat wij bespreken is strikt vertrouwelijk, maar net zo belangrijk is jouw integriteit naar mij. Dat betekent dat jij je afspraken nakomt en brutaal eerlijk naar jezelf durft te zijn.

Focus

Brand blus je met een brandspuit, geen plantenspuit. Samen werken we gericht op verschillende speelvelden. We vliegen niet van links naar rechts maar richten ons op één onderwerp per keer.

Om samen tot resultaat te komen, werken we aan de hand van de volgende simpele methodiek:

Jij 
praat
1
Ik 
luister
2
Wij 
creëren
3
Jij 
implementeert
4
Jij 
praat
Ik
luister
Wij 
creëren
Jij imple-
menteert
1
2
3
4

Speel jij het spel om te winnen, of om niet te verliezen?
Winnen begint hier

Ben jij klaar om goudeerlijk naar jezelf te zijn? Eindelijk je beoogde doelen te halen en durf jij een commitment te leggen op resultaat? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend gesprek. Is het een match? Dan ga ik graag met je aan de slag!
© Copyright Nico Hanhart 2024
clock