Contact

Events

Voor wie zijn onze events?

Start-ups en ZZP'ers, gevestigde bedrijven, (sales)Teams, afdelingen binnen de zorg, management Teams, raad van bestuur/commissarissen
27/09/2023 20:15 - 22:15

Een simpele formule RESULTAAT= CONVERSATIE + BESLUIT

Zo simpel, maar maak jij als leider deze formule compleet. Wat is de kracht als je je hiervan bewust bent.... Hoe laat je deze formule voor je werken.... Ervaar de kracht tijdens een live event in Zeist. Schrijf je in, max 6 plaatsen beschikbaar!
Deelnemen
25/10/2023 20:00 - 22:00

Ervaar de kracht van Performance coaching

Ik hoor vaak..... Ik weet niet wat ik wil, ik ben zoekende? Herken jij dit ook? Dan is dit event iets voor jouw! In een life sessie neem ik je mee in de wereld van Performance. We denken dat het buiten ons zelf ligt, maar als je eerlijk kijkt dan zit het in jou als ondernemer. Tijdens de bijeenkomst ervaar je de impact, doorbreken we patronen en laat ik je kijken in de wereld waar je bewust van weg kijkt. Schrijf je in!
Deelnemen
Ben jij klaar om goudeerlijk naar jezelf te zijn? Eindelijk je beoogde doelen te halen en durf jij een commitment te leggen op resultaat? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend gesprek. Is het een match? Dan ga ik graag met je aan de slag!
© Copyright Nico Hanhart 2024